Het heeft even geduurd voordat er duidelijkheid was over het voortbestaan van deze site maar intussen is de kogel door de kerk. Er is een beheerder voor de site gevonden en wij zullen u vanaf nu weer op de hoogte houden van het wel en wee van de vereniging. Daarbij willen we de sociale media niet vergeten en ook deze zullen vanaf nu weer worden onderhouden.

De site zal in het vervolg weer de plek zijn waar uitgebreid op alle onderwerpen wordt ingegaan. Voor de snelle informatie zullen we gebruik blijven maken van de sociale media. Dit is, zo denken wij, de beste manier om u op de hoogte te houden van de wederwaardigheden van onze vereniging. Op de site zullen de artikelen dieper in de materie duiken en langer beschikbaar zijn dan op de sociale media, welk laatste wij zien als een toch wat vluchtiger en actueler medium.

Tevens hebben wij het uiterlijk van de site iets onderhanden genomen zodat het bezoeken van de site op smartphone of tablet ook beter moet gaan. Verder is de achtergrond is een stuk lichter en de tekst zwart of donker gehouden, Wij denken dat dit de leesbaarheid ten goede komt.

Wij, het bestuur en leden van de Vereniging van Modelbouwers regio Zwolle, hopen u hier regelmatig te mogen begroeten als bezoeker van deze site.