Inloopdag 17 november 2018

Inloopdag 17 november 2018

Na een lange tijd niet wat van ons te hebben laten horen, kunt u ons binnekort weer een bezoek brengen. Op zaterdag 17 november 2018, van 10:00 tot 16:00 uur doen wij onze deur voor u open voor een inloopdag Wij stellen u dan in de gelegenheid om bij ons in de keuken te komen kijken.
Inloopdag

Het doel van deze inloopdag is om u te laten zien, wat onze normale clubactiviteiten zijn. De nadruk zal dan ook niet enkel en alleen liggen op het laten rijden van de treinen op de modelbanen.

Wij zullen tijdens de inloopdag ook regelmatig even een rijpause inlassen. Bijvoorbeeld om wat aan de baan te sleutelen of u wat van de togepaste technieken te laten zien.

Ook bent u dan ruimschoots in de gelegenheid om wat vragen te stellen en een praatje te maken met een van onze leden. We willen u graag uitleggen waar we mee bezig zijn en willen dat ook graag laten zien.

Wij hopen dat u zo een beter beeld krijgt wat nu precies een modelspoorclub is en doet. En wie weet, krijgt u genoeg interesse om het zelf ook te proberen en met ons mee te doen.

Daarom, noteert u deze datum alvast in uw agenda? En hopelijk ...

Tot ziens op 17 november 2018!

U wilt reageren?

U hebt onze artikelen met interesse gelezen en u wilt reageren? Dat kan uiteraad. Wel moet u daar iets moeite voor doen.

U zult gewend zijn dat sites vaak een kontaktpagina hebben waar u uw reacties kwijt kunt. Die hadden wij ook maar helaas liep deze over van de spam. Er zijn allerlij methodes technisch mogelijk om dit te beperken maar tot op heden hebben wij nog niet de hand kunnen leggen op een goede die ook onder Joomla! (het systeem van deze site) goed tot zijn recht komt.

Daarom een wat omslachtiger manier. U kunt uw reacties sturen naar reactie door dit in te typen in uw email client.